Een 100% natuurlijk, trendy terras

Nieuws 26 mai 2020
Belgische blauwe hardsteen - Terras dalles Soignies Clair (2)

Het terras is de directe verbinding tussen ons huis en onze tuin. Wanneer het mooi weer is, breidt het als een ‘zomersalon’ onze leefruimte uit. Het is bij uitstek een plek om te ontspannen, waar gezelligheid en welzijn troef zijn.

Als volwaardige woonruimte verdient de inrichting ervan evenveel aandacht als de andere kamers in onze woning.

Trend: natuurlijke materialen

Als er in decoratie en inrichting één trend duidelijk opvalt, dan is het wel de keuze voor natuurlijke materialen: hout, riet, rotan, jutte… en natuursteen! Die trend zet zich buiten uiteraard door in de tuinmeubels en de decoratieve terrasaccessoires, maar ook in de vloerbekleding.

Belgische blauwe hardsteen - Terras

Want wat is er mooier voor uw terras dan een natuurlijk materiaal? Kiezen voor een terras van Belgische blauwe hardsteen, dat is kiezen voor de vanzelfsprekende alliantie tussen mineraal en plantaardig. U kunt zich gewoon niet vergissen, want de combinatie van blauwe hardsteen en planten getuigt altijd van goede smaak. Tegels van blauwe hardsteen vormen een harmonieus geheel met de natuur.

Tegels

Tegelijkertijd trendy en tijdloos

Belgische blauwe hardsteen is een tijdloos materiaal dat zich in elke omgeving thuis voelt: Scandinavisch of bohemien, exotisch of mediterraan… Welke stijl u ook op het oog heeft, voor uw huidige terras of het terras dat u over 10 jaar wilt inrichten, met blauwe hardsteen zit u altijd goed. Zelfs als u uw terras met de tijd meermaals herinricht, blijft blauwe hardsteen altijd uw trouwe bondgenoot. Late alle stress dus gerust van u afglijden…

Tegels

Tijdloos en dus ook duurzaam? Uiteraard!

In tegenstelling tot de imitaties doorstaat Belgische blauwe hardsteen de tand des tijds. Hij weerstaat agressieve factoren zoals verontreiniging, vorst, chloor, regen en wind, zelfs zilte zeewind. Hij vergt geen specifiek onderhoud, want regen en zonneschijn doen de meeste vlekken verdwijnen.

En vergeet ook zijn patina niet… Uw tegels van blauwe hardsteen verouderen steevast in schoonheid!

Tegels

Duurzaam en ecologisch

We keren tegenwoordig terug naar de basics en kiezen steeds vaker voor ecologische materialen wanneer we onze woning inrichten. Het is dan ook niet te verbazen dat natuurlijke materialen tegenwoordig alle decoratietrends overheersen.

Belgische blauwe hardsteen is niet verontreinigd en hoeft alleen op maat te worden gesneden en afgewerkt. Verdere productieprocedés zijn overbodig. Deze plaatselijke steen ‘van bij ons’ past in een korte keten met een beperkte impact op het milieu en een lage CO2-uitstoot. Bovendien is Belgische blauwe hardsteen gezond en vrij van schadelijke stoffen.

U ziet het, Belgische blauwe hardsteen is uw bondgenoot in de inrichting van uw terras. Een materiaal dat uw gezin respecteert en volledig aansluit bij uw overtuigingen. Een gezonde, duurzame en 100% natuurlijke steen die ook nog eens bijzonder trendy is!