Kasseien met afwerking

Belgische blauwe steen is ook verkrijgbaar als kasseien en dient dan als ondergrond in tuinen: u gebruikt hem voor het terras, paadjes, zwembadranden of de oprit… Maar u komt hem ook tegen in elementen van publieke ruimtes zoals trottoirs, pleinen, esplanades of parkweggetjes.  Deze plaveien zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen, als vierkant of rechthoek.

Onze afwerking

De robuuste en bijzonder compacte kasseien in Belgische blauwsteen verschijnen in verschillende kleuren en texturen, afhankelijk van de oppervlaktebehandeling die ze ondergaan. Er zijn maar liefst 17 afwerkingen, glad of gestructureerd voor buitengebruik… Hier vindt u een overzicht van onze afwerkingen.

Belgische blauwe hardsteen - Kassei Patrimonium

Patrimonium Kassei

De Patrimonium Kassei is verkrijgbaar in een klassiek formaat (vierkant of rechthoekig) of als strook (lang en smal) en kreeg een bijzondere verouderde afwerking. Deze plavei met zijn bijzondere charme vormt een echte meerwaarde voor uw buiteninrichting…

Belgische blauwe steen kassei - Natuursteen Plavei Pierre Bleue Belge

Spelen met afwerkingen

Belgisch arduin maakt het u mogelijk om vlotjes verschillende afwerkingen te combineren, met een unieke inrichting als resultaat. Zet in op speelse contrasten, ga voor plaveien in diverse kleuren en varieer met glad en gestructureerd. Eén type natuursteen in diverse afwerkingen: zo verenigt u harmonie en verrassende afwisseling!

Belgische blauwe steen verouderde kassei - Natuursteen Plavei Pierre Bleue Belge

Schoonheid tot in details...

Uw buitenproject is veel meer dan het plaatsen van plaveien. De afwerkingselementen in Belgische blauwsteen, zoals randen, omheiningen of zwembadranden, sluiten mooi aan bij uw vloerbekleding buiten. Bovendien kan Belgische blauwe steen op maat worden gesneden voor uw andere buitenprojecten: muurbekleding, muurtjes, een opstapje of trap…

Belgische blauwe steen kassei - Natuursteen Plavei Pierre 2Bleue Belge

GEBRUIKS- EN ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Kasseien in Belgisch arduin bieden uw buiteninrichting cachet en allure, en krijgen door de jaren heen een geruststellend, ouderwets patina dat eigen is aan mooie realisaties.

Plaveien in Belgische blauwe hardsteen hebben bovendien genoeg aan regen en zonneschijn om de meeste vlekken, zelfs vetvlekken, te doen verdwijnen.

Belgische blauwe steen kassei - Natuursteen Plavei Pierre Bleue Belge 3

De keuze voor lokale steen

Belgische blauwsteen wordt ontgonnen in het Belgische Soignies. Hij hoeft alleen op maat te worden gesneden en afgewerkt, verdere productieprocedés zijn overbodig. Een 100% natuurlijke, gezonde en lokale steen die zijn plaats heeft gevonden binnen de korte keten.

GEEF VORM AAN UW PROJECT MET BELGISCHE BLAUWE HARDSTEEN