Tegels « Dalles de Soignies » licht aspect

Belgische blauwe steen - arduin - Tegels dalles de Soignies licht aspect - natuurstenen 4
Belgische blauwe steen - arduin - Tegels dalles de Soignies licht aspect - natuurstenen (2) Belgische Blauwe Hardsteen - Zwembad - Tegels dalles de soignies licht aspect Belgische blauwe steen - arduin - Tegels dalles de Soignies licht aspect - natuurstenen 3

Blauwsteen - HET CACHET VAN EEN TRADITIONELE TEGELVLOER

De grijze en blauwe tegels « Dalles de Soignies » Licht Aspect zijn uitgevoerd in Belgische blauwe hardsteen en kregen een getrommelde afwerking.

Blauwe steen tegels verouderd “Dalles de Soignies » Licht Aspect zijn de perfecte terrastegels, maar kunnen ook binnen worden gebuikt, als vloerbekleding in de keuken, hall of leefruimte. Met deze tegel creëert u een harmonieus geheel, waarbij de binnen- en buitenvloer naadloos in elkaar overvloeien.

De verouderde blauwe steen geeft de tegel « Dalles de Soignies » Licht Aspect een bijzondere charme, alsof hij al jarenlang meegaat. Dat ouderwetse patina wordt versterkt door de lichtjes afgeschilferde tegelranden. Dankzij dit unieke en warme karakter geven deze tegels zowel tuinen als woningen een bijzonder cachet.

Authentieke elegantie

Net zoals elke natuursteen krijgt ook de blauwe steen tegel verouderd « Dalles de Soignies » Licht Aspect met de tijd een ouderwets patina, afhankelijk van het gebruik, de blootstelling, de weersomstandigheden en het onderhoud. In tegenstelling tot imitaties wordt de steen mettertijd alleen maar mooier en zeker niet doffer.

Tegelvloer in natuurlijke blauwe steen

De schoonheid van een natuurlijk, levend materiaal, die bewondert u elke dag in de tegels van uw vloer. Het gladde oppervlak van de blauwe steen tegels verouderd « Dalles de Soignies » Licht Aspect brengt fossielen, schelpen, crinoïden en witte aders aan het licht. Tuintegels in Belgische blauwe hardsteen staan dan ook mijlenver af van eenheidsworst, en zijn stuk voor stuk uniek.

Tot in de kleinste details…

Een bijpassende plint in « Dalles de Soignies » Licht Aspect is de final touch voor de elegante afwerking van uw interieur. Buiten raden we aan om de terrastegels te schoren met boordstenen. De Patrimonium Boordstenen, eveneens met getrommelde afwerking, passen uitstekend bij de blauwe steen tegels verouderd « Dalles de Soignies » Licht Aspect.

Wanneer hij buiten wordt gelegd, vraagt deze tuintegel geen bijzonder onderhoud. In de leefruimten volstaan enkele eenvoudige trucjes

Gebruikelijke toepassingen

Vloerbekleding binnen
Vloerbekleding buiten

  • Tegels binnen en plinten : keukens, hallen, woonkamers…
  • Tegels buiten : terrassen, zwembadranden, tuinpaden…

Oppervlak

De afwerking wordt op de bovenzijde toegepast, en op de licht afgeschilferde randen. De onderzijde en de randen zijn gezaagd.

Onderhoud

Binnen: een klassieke onderhoudsbeurt met neutrale, natuurlijke zeep op basis van lijnolie of marseillezeep. Buiten: wat water en een borstel, meer hebt u niet nodig om uw terrastegels van Belgische blauwe steen schoon te maken. Meer informatie

Afmetingen

FormaatDikte
30x30, 40x40, 50x50 en 60x60 cm2 cm
3 cm
60x30 en 60x40 cm2 cm
3 cm
40x80 cm2 cm
3 cm
Vrije lengtes en Romeins verband2 cm
3 cm

Formaat op bestelling: voor specifieke projecten zijn andere afmetingen en diktes op maat verkrijgbaar.

Wenst u een tegelvloer met een modernere uitstraling of in een donkerder tint? Belgische blauwsteen komt in een waaier aan afwerkingen, met verschillende kleuren en texturen.

GEEF VORM AAN UW PROJECT MET BELGISCHE BLAUWE HARDSTEEN

IN EEN NOTENDOP

  • Terrastegels
  • Verouderde afwerking
  • Unieke charme
  • Authentiek natuursteen