Stroken met afwerking

De blauwe steen strook is een lange, smalle plavei in Belgisch arduin. Hij vormt de perfecte ondergrond voor tuinpaadjes, opritten en terrassen, maar is ook een populaire keuze voor publieke ruimtes zoals trottoirs, esplanades, pleinen, parkweggetjes…

De rechthoekige vorm doet denken aan die van bakstenen. In elk geval sluit deze strook naadloos aan bij alle tuinstijlen en binnenhuisinrichtingen. De blauwe steen strook past zowel bij een strak en modern design als bij een retro- of cottage-look.

Stroken in Belgische blauwe hardsteen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen (glad of gestructureerd), afhankelijk van de oppervlaktebehandeling die ze ondergaan. Naargelang de plaatsing, de gebruikte formaten en afwerkingen zijn er talloze composities mogelijk.

OVERZICHT VAN ONZE AFWERKINGEN

Belgische blauwe steen gekloven kassei - Natuursteen stroken Pierre Bleue Belge

Gekloven

De Gekloven is een strook met een zeer ruwe afwerking en een donkergrijze kleur als gevolg van het kloven van de blauwsteen. Bij het opensplijten van de steen krijgt het oppervlak van de stroken een opvallende schittering. Dankzij het gestructureerde reliëf is deze strook slipvrij: van een veiligheidsgarantie gesproken! De Gekloven brengt de typische schoonheid van Belgische blauwsteen, zoals fossielen, schelpen, crinoïden, zwarte vlekken en witte aders, mooi tot uiting.

Belgische blauwe steen kassei - Natuursteen Ruw gezaagd stroken Pierre Bleue Belge

Ruw Gezaagd

De lichtgrijze Ruw Gezaagde heeft een kenmerkende afwerking, dankzij de accenten in diverse tinten die kriskras over het oppervlak verdeeld zijn. Een klassieker in Belgische blauwe hardsteen…

Belgische blauwe steen kassei - Natuursteen stroken Pierre Bleue Belge

Spelen met afwerkingen

U kunt natuurlijk de verschillende afwerkingen van stroken in Belgische blauwsteen naar hartenlust vermengen. Combineer bijvoorbeeld stroken met de afwerking Ruw Gezaagd en Gekloven, voor een subtiel contrasterend resultaat. Aan u de keuze, aan u om uw eigen stijl te creëren!

Belgische blauwe steen kassei - Natuursteen verouderde stroken Pierre Bleue Belge

Patrimonium stroken

Onze Patrimonium Kassei, met zijn bijzondere verouderde afwerking, is ook verkrijgbaar als strook. Een plavei met een bijzondere en authentieke charme, uitgevoerd in een modern formaat…

Belgische blauwe steen kassei - Natuursteen Plavei Pierre Bleue Belge 3

De keuze voor lokale steen

Belgische blauwsteen wordt ontgonnen in het Belgische Soignies. Hij hoeft alleen op maat te worden gesneden en afgewerkt, verdere productieprocedés zijn overbodig. Een 100% natuurlijke, gezonde en lokale steen die zijn plaats heeft gevonden binnen de korte keten.

GEEF VORM AAN UW PROJECT MET BELGISCHE BLAUWE HARDSTEEN