Steenstrips clivoDECOR

01 Pierre Bleue Belge - clivoDECOR
Belgische Blauwe Hardsteen - Gevel - Steenstrip clivoDECOR (2) Belgische Blauwe Hardsteen - Gevel - steenstrip clivoDECOR Belgische blauwe steen - clivodecor natuursteenstrip Pierre Bleue Belge

VOOR EEN FONKELEND EFFECT

clivoDECOR is een fijne natuursteen strip in arduin die zich leent voor de meest uiteenlopende toepassingen. Hij heeft een gekloven, ruw en prachtig schitterend oppervlak.

De Gekloven heeft een ruwe, gestructureerde afwerking gekregen. De donkergrijze kleur is die van gebroken stukken blauwsteen. Het kloven, met andere woorden het opensplijten van de natuursteen, geeft het oppervlak van de plaketten een schitterende glans.

clivoDECOR is een steenstrip die u tegen de muur bevestigt en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, als muur- en gevelbekleding, gevelplint of plint. De plaketten spelen met de lichtinval en doen de gevels van gebouwen prachtig schitteren. In de tuin worden ze gebruikt voor de bekleding van muren en muurtjes en vormen zo een essentieel element van de aankleding van groene ruimtes.

De naam clivoDECOR is niet toevallig gekozen: een 100% robuuste steen, gekloofd voor een 100% decoratief effect.

Omdat de plaketten clivoDECOR zo decoratief zijn, passen ze perfect bij andere bekledingen, zoals korrel- en gewone pleister, hout en beton. Ze geven elke woning karakter en reliëf.

De natuursteen strip clivoDECOR gaat bijzonder goed samen met de huidige bouwmethodes en is ook makkelijk te plaatsen. De plaketten worden zonder voegen geplaatst en kunnen zelfs op isolatie worden verlijmd. Ze zijn bijzonder stevig en slijtvast, beschermen gebouwen tegen vuil en vocht en vragen geen enkel onderhoud.

Plaketten in natuursteen

Op de natuursteen strips clivoDECOR tekenen zich fossielen, schelpen, crinoïden en witte aders af, een mooi voorbeeld van de natuurlijke schoonheid van Belgische blauwe hardsteen. Een project met clivoDECOR is sowieso uniek: uw muurbekleding in arduin lijkt op geen ander.

Sinds mensenheugenis vertrouwen bouwmeesters op het unieke solide karakter en de onovertroffen weerstand van Belgisch arduin. Plaketten clivoDECOR vragen geen enkel onderhoud en garanderen de duurzaamheid van het gebouw.

Gebruikelijke toepassingen

Wandbekleding binnen
Wandbekleding buiten

  • Gevel : gevelbekleding, bardage, gevelplinten of plint
  • Tuin : muurbekleding
  • Wandbekleding binnen

Oppervlak

Bovenzijde: Gekloven
Onderzijde en 4 randen: gezaagd

Buiten hebben de clivoDECOR plakketten de neiging om met de jaren wat lichter te worden, afhankelijk van het onderhoud en het gebruik.

Onderhoud

Geen onderhoud nodig

Afmetingen

LengteHoogteDikte
30 cm10 cm1,5 cm
Vrije lengtes4, 6, 10 en 20 cm2,5 cm

Onze tip

Om het reliëf en de ruwe look van de natuursteen strips clivoDECOR te accentueren, is een mengeling van formaten en diktes ideaal.

IN EEN NOTENDOP

  • Toepassingen: vloeren en muren – binnen en buiten
  • Plaatje met ruwe, glinsterende kant
  • Wordt zonder voegen geplaatst en kan zelfs op isolatie worden verlijmd
  • Onderhoudsvrij
  • Bestand tegen vorst, chloor, zout en verontreiniging