Belgische Blauwe Hardsteen - Gevel - Steenstrip clivoDECOR (2)

Gevelbekleding

Belgische blauwe hardsteen is een magistrale, stijlvolle gevelbekleding voor woningen en andere gebouwen. Omdat hij stevig is en erg weinig onderhoud nodig heeft, vormt hij de ideale aanvulling op moderne isolatiematerialen.

Belgische Blauwe Hardsteen - Gevel - Gevelplinten

Gevelplinten

Een gevelplint van Belgische blauwe hardsteen biedt uw gevel bescherming, karakter en veel persoonlijkheid. Deze stevige maar elegante steen past mooi bij andere materialen. Hij is bestand tegen weer en wind en krijgt met de tijd een stijlvol patina.

Belgische Blauwe Hardsteen - Natuursteen - deurdorpels en vensterdorpels

Deur- en vensterdorpels

Zowel klassieke als moderne deur- en vensterdorpels in Belgische blauwe hardsteen geven uw woning een uniek cachet. De duurzame steen blijft altijd even gastvrij, hoeveel mensen er ook over de vloer komen.

Belgische Blauwe Hardsteen - Gevel - Natuursteen -  Deurkozijnen en vensterkozijnen

Deur- en vensterkozijnen

Belgische blauwe hardsteen personaliseert uw deuren en vensters voor een elegant resultaat zonder toegevingen, met een waterdichte bescherming tegen vocht.

Belgische Blauwe Hardsteen - Gevel - steenstrip clivoDECOR

Maar ook...

Zuilen, consoles, panelen, hoekstenen, pilasters, brievenbussen… Allemaal decoratieve elementen in Belgische blauwe hardsteen die uw gevel extra prestige en pracht geven.

01 Pierre Bleue Belge - clivoDECOR

Geef vorm aan uw project

Steenstrips clivoDECOR

Meer info

Renovatie- of bouwproject? Doe inspiratie op...

Meer info
20 Pierre Bleue Belge - facade - Spuntato