Afwerking : Sabbiato Blauw

Vloerbekleding

In de inkomsthal om familie en vrienden te verwelkomen of in de woonruimten, waar zijn weelderige pracht helemaal tot zijn recht komt: de Belgische blauwe hardsteen geeft altijd een unieke toets. Hij is onderhoudsvriendelijk en krijgt met de tijd een mooi patina. U richt uw interieur helemaal naar eigen wens in, of dat nu met de evenwichtige gezoete afwerking is of met de karaktervolle Conception-tegels, waarin de gulle aard van natuursteen duidelijk aanwezig is. Belgische blauwe hardsteen is verkrijgbaar in heel wat formaten en afwerkingen, zodat u een interieur kunt ontwerpen dat bij u past.

Gezien zijn goede thermische kwaliteit is Belgische blauwe hardsteen ideaal voor vloerverwarming. De steen is een uitstekende warmtegeleider en warmt langzaam, eenvormig op. Dat is een garantie voor heerlijk comfort.

Belgische Blauwe Hardsteen - keuken - werkbladen - Conception

Keuken - werkbladen

De keuken is de ideale plek om bij te praten bij een kop koffie of om samen te kokerellen. Een werkblad van Belgische blauwe hardsteen is esthetisch, warmtebestendig, gezond en erg hygiënisch. Geef uw keuken een eigen cachet met een in de massa gesneden gootsteen en maak het geheel helemaal af met een mooi opstand. Zo zijn meteen ook uw muren beschermd.

Belgische Blauwe Hardsteen - Badkamer - Vloertegels - Natuursteen tegels Ruw Gezaagd

Badkamer

Opbouwwasbak of wastafel, lavabo, douchebak… De sterke persoonlijkheid van Belgische blauwe hardsteen geeft elke badkamer een schone, zuivere uitstraling. Meubel- en wandbekledingen in Belgische blauwe hardsteen zijn perfect bestand tegen vocht en schokken. De muren van uw douche kunnen worden uitgevoerd in één stuk, zonder voegen. Dat is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch, met minder risico op lekken.

Trap - Belgische blauwe hardsteen - treden

Trap

Na een drukke dag boven de rust opzoeken en ‘s morgens weer naar beneden snellen om erin te vliegen: de trap is het kloppend hart van uw woning. Met zijn discrete of juist nadrukkelijke aanwezigheid maakt hij deel uit van de inrichting. Kies een massieve, gezoete afwerking of combineer uw Belgische blauwe hardsteen met andere materialen, zoals glas, metaal of hout voor een eerder eigentijdse look. Voor de veiligheid frezen we ook enkele elegante antislipgroeven in de treden.

Belgische Blauwe Hardsteen - Vloertegels en plinten - Zwart Gezoet

Plinten

Een plint van Belgische blauwe hardsteen is de perfecte schakel tussen uw vloerbekleding en de muur, die meteen ook beschermd is tegen vocht en stoten. Stem de plint af op de vloer voor een elegante finishing touch.

Belgische Blauwe Hardsteen - schoorsteenmantel - Spuntato - muurtegels

Maar ook!

Creëer met Belgische blauwe hardsteen ruimten die bij u passen. In uw interieur is Belgische blauwe hardsteen een chique, sobere optie voor schoorsteenmantels, vensterbanken, tussendorpels, meubels, lampen enz. Al deze elementen kunnen op maat gemaakt worden, helemaal volgens uw stijl en wensen. Laat uw verbeelding de vrije loop!

Belgische Blauwe Hardsteen - Natuursteen - Afwerking - Tegels

Geef vorm aan uw project

Onze afwerkingen en texturen

Meer info

Renovatie- of bouwproject? Doe inspiratie op...

Meer info
13 Pierre Bleue Belge - Sol - Brut de sciage