Patrimonium Kassei – stroken formaat

Belgische blauwe steen kassei - Natuursteen verouderde stroken Pierre Bleue Belge
Belgische blauwe steen kassei - Natuursteen verouderde stroken Pierre Bleue Belge Belgische blauwe steen kassei - Natuursteen verouderde stroken Pierre Bleue Belge 5 Belgische blauwe steen kassei - Natuursteen verouderde stroken Pierre Bleue Belge 3

VEROUDERDE KASSEIEN IN BELGISCHE BLAUWSTEEN

De Patrimonium Strook is een kassei in Belgische blauwe hardsteen met een lange, smalle rechthoekige vorm. Dankzij de verouderde afwerking en het getrommelde patina, dat nog beter tot zijn recht komt door de lichtjes afgeschilferde tegelranden en hoeken, heeft deze steen een unieke charme.

De Patrimonium Strook is bedoeld voor buiten. Hij leent zich uitstekend voor tuinpaadjes, terrassen, zwembadranden of opritten. Deze strook weerstaat werkelijk alles en wordt dan ook gebruikt in publieke ruimtes, bijvoorbeeld voor trottoirs, esplanades, pleinen en parken.

Of u nu een modern of eerder klassiek project voor ogen hebt, met zijn veelzijdige design en tijdloze look doet de Patrimonium Strook elke bouwstijl volledig tot zijn recht komen. Hij geeft woningen een elegante toets en is vlot te combineren met alle soorten tuinstijlen.

 

Belgische blauwsteen, synoniem voor kwaliteit

Belgische blauwsteen laat zich niet afschrikken door de tijd, integendeel, hij wordt net mooier met het gebruik en naarmate de jaren verstrijken. Dankzij zijn uitstekende technische eigenschappen is dit een van de meest gewaardeerde bouwmaterialen ter wereld. Omdat arduin zo goed bestand is tegen chloor, vorst, vervuiling en strooizout is de duurzaamheid van uw vloerbekleding gegarandeerd. Een natuurlijke, gezonde en niet-poreuze blauwsteen… die bovendien geen enkel onderhoud vraagt.

Kasseien in natuurlijke blauwsteen

De Patrimonium Strook in Belgische blauwe steen is een lokaal product, 100% natuurlijk en geproduceerd in milieuvriendelijke omstandigheden. Voor uw bouw- of renovatieproject wilt u alleen de allerbeste materialen. De Patrimonium Strook is een uitstekend natuurlijk en ecologisch alternatief voor beton. Meer weten over de levenscyclus van de Patrimonium Kassei.

Een compleet assortiement

Ons Patrimonium-assortiment bestaat uit kasseien, stroken, boordstenen en palissadestenen. De boordstenen en palissadestenen passen mooi bij de stroken en zijn uitermate geschikt om een zone af te bakenen of om tegels te schoren. Ze zijn de perfecte final touch voor uw terras of oprit.

Gebruikelijke toepassingen

De Patrimonium Strook wordt vooral buiten toegepast :

  • Terrassen, paden, trottoirs, zwembadranden, opritten…
  • Openbare sector : esplanades, openbare pleinen, voetpaden, enz.

Plaatsingswijze

Patrimonium-stroken zijn zelfblokkerend. Ze zijn dus snel en gemakkelijk te plaatsen, zonder voegen of mortel op gestabiliseerd zand. Het is aanbevolen om bij de plaatsing de mooiste kant van de plavei te kiezen. Als afsluiting van uw bestrating met plaveien kiest u het best voor een boord in Belgische blauwe hardsteen. De verouderde Patrimonium-boordsteen is daarvoor bijzonder geschikt.

 

Afmetingen

Patrimonium Kasseien – stroken formaat :

FormaatDikte
40 x 11 cm5 cm
60 x 15 cm5 cm

De Patrimonium Plavei bestaat ook in een klassieke formaat. Meer informatie…

Voor specifieke projecten zijn andere formaten en diktes op maat verkrijgbaar.

Oppervlak

De grijsblauwe Patrimonium Strook heeft aan de 6 zijden een verouderde afwerking. De plaveiranden en -hoeken zijn licht afgeschilferd. Het oppervlak kan zaagsporen vertonen.

IN EEN NOTENDOP

 

  • Grijsblauwe, verouderde afwerking
  • Toepassingen: vloer – binnen en buiten
  • Veelzijdige designmogelijkheden
  • Snelle, gemakkelijke plaatsing
  • Onderhoudsvrij
  • Bestand tegen vorst, chloor, zout en verontreiniging