Tegels « Dalles de Soignies » donker aspect

Belgische blauwe steen verouderd tegels - zwart - Binnentegels Pierre Bleue Belge 2
Belgische blauwe steen verouderd tegels - zwart - Binnentegels Pierre Bleue Belge Belgische blauwe steen verouderd tegels - zwart - Binnentegels Pierre Bleue Belge 2 Belgische blauwe steen verouderd tegels - zwart - Binnentegels Pierre Bleue Belge 2

Blauwsteen : HET CACHET VAN EEN TRADITIONELE TEGELVLOER

De grijze en zwarte tegels « Dalles de Soignies » Donker Aspect zijn uitgevoerd in Belgische blauwsteen. Ze kregen een getrommelde afwerking en een glad, ietwat ruw oppervlak. Dat oppervlak van de blauwe steen tegels verouderd « Dalles de Soignies » Donker Aspect verleent hen een unieke charme, het lijkt wel alsof ze al jarenlang meegaan. Om die verouderde uitstraling te versterken zijn de tegelranden lichtjes afgeschilferd.

Het authentieke, warme karakter van de tegels « Dalles de Soignies » Donker Aspect geeft uw interieur een bijzondere allure, waarbij de ziel van het gebouw zorgvuldig gerespecteerd wordt. De binnentegels herinneren aan de stijl van toen en komen bijzonder mooi tot hun recht in renovaties van oude woningen. Hun authentieke toets valt eveneens vlotjes te combineren met eerder moderne projecten.

Blauwe steen tegels verouderd « Dalles de Soignies » Donker Aspect zijn bijzonder geschikt voor de vloeren van keukens, woonkamers, eetkamers en hallen. Om de elegante afwerking helemaal door te trekken, is een plint in « Dalles de Soignies » Donker Aspect de final touch voor uw vloerbekleding.

Authentieke elegantie

Een tegelvloer met tegels « Dalles de Soignies » Donker Aspect wordt niet dof, maar wordt mettertijd net mooier, dankzij een uniek patina. In tegenstelling tot imitaties wordt Belgisch arduin in de loop der tijd mooier, afhankelijk van het gebruik, de blootstelling en het onderhoud.

Tegelvloer in natuurlijke blauwe steen

Het gladde oppervlak van de tegels « Dalles de Soignies » Donker Aspect vertoont alle kenmerkende elementen van Belgische blauwe hardsteen, zoals fossielen, schelpen, crinoïden, zwarte vlekken en witte aders. Zo krijgt elke vloer een uniek karakter. Elke tegelvloer in Belgische blauwsteen is uniek en volstrekt exclusief. En precies daarin schuilt alle schoonheid van natuurlijk, Belgisch arduin.

Voor het onderhoud volstaan enkele eenvoudige trucjes. Dankzij hun genuanceerde kleur en zachte reliëf zijn de vloertegels makkelijk schoon te maken.

Gebruikelijke toepassingen

Alleen binnen
Vloerbekleding

  • Tegels binnen en plinten : keukens, woonkamers, eetkamers, hallen…

Oppervlak

De afwerking wordt op de bovenzijde toegepast, en op de licht afgeschilferde randen. De onderzijde en de randen zijn gezaagd.

Onderhoud

Een klassieke onderhoudsbeurt met neutrale, natuurlijke zeep op basis van lijnolie of marseillezeep. Meer informatie

Afmetingen

FormaatDikte
30x30, 40x40, 50x50 en 60x60 cm2 cm
3 cm
60x30 en 60x40 cm2 cm
3 cm
40x80 cm2 cm
3 cm

Formaat op bestelling: voor specifieke projecten zijn andere afmetingen en diktes op maat verkrijgbaar.

Wenst u een tegelvloer met een modernere uitstraling of in een lichtere tint? Belgische blauwsteen komt in een waaier aan afwerkingen, met verschillende kleuren en texturen.

GEEF VORM AAN UW PROJECT MET BELGISCHE BLAUWE HARDSTEEN

IN EEN NOTENDOP

  • Binnentegels
  • Verouderde afwerking
  • Unieke charme
  • Authentiek natuursteen