Belgische Blauwe Hardsteen - Gevel - Muurtegels - Spuntato (2)

Gevels

Belgische blauwe hardsteen is ideaal voor duurzame, intensief gebruikte toepassingen. Deur- en vensterdorpels, gevelplinten, gevelbekleding en zelfs de afwerking van vensterramen: deze steen geeft elk professioneel gebouw een zelfverzekerd allure. Of hij nu alleen gebruikt wordt of in combinatie met hout, metaal en glas, de Belgische blauwe hardsteen leent zich voor unieke, tijdloze ontwerpen.

Belgische blauwe hardsteen - Vloertegels en muurtegels - natuursteen

Vloer- en muurbekleding

Vloeren en muren van professionele gebouwen worden intensief gebruikt. Bovendien moeten ze voldoen aan strenge criteria op het vlak van elegantie, stevigheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. De tegels en muurbekledingen van Belgische blauwe hardsteen zijn leverbaar in veel formaten en afwerkingen. Ze voldoen wonderlijk goed aan al deze verwachtingen, terwijl ze met de tijd ook nog een statig patina krijgen.

Belgische Blauwe Hardsteen - Trap - Blauw Gezoet

Trap

Door zijn erg compacte structuur is Belgische blauwe hardsteen ongevoelig voor slijtage, zelfs op de druk belopen trappen van een professioneel gebouw. Treden en stootborden bekleed met Belgische blauwe hardsteen hebben bovendien veel présence. Indien nodig maakt een gepunthamerde strook de steen slipvrij. Buiten is Belgische blauwe hardsteen bestand tegen vorst, zout en verontreiniging, terwijl hij zo goed als geen onderhoud vraagt.

Belgische Blauwe Hardsteen - Vloertegels - Terrasse

Toegang, terras en tuin

Belgische blauwe hardsteen is ideaal voor druk belopen toegangen en terrassen. De regen en de zon geven hem een unieke, prestigieuze uitstraling, praktisch zonder onderhoud. Uiteraard is Belgische blauwe hardsteen ongevoelig voor druk of slijtage. Zijn kracht staat ten dienste van toepassingen met extreem zware gewichten en intensief gebruik.

Dankzij zijn natuurlijk voorkomen is Belgische blauwe hardsteen ook ideaal voor de duurzame tuininrichting van uw professionele ruimten.

Belgische blauwe hardsteen - Toonbanken - Natuursteen

Maar ook...

Belgische blauwe hardsteen geeft uw kantoor of handelszaak extra prestige. Zo weerspiegelt uw professionele ruimte de persoonlijkheid en allure van uw activiteit. Kiezen voor Belgische blauwe hardsteen is kiezen voor een buitengewoon resultaat. Toonbanken, loketten, receptiemeubels, banken… Allemaal unieke creaties om uw ruimten te personaliseren en uw professionele imago kracht bij te zetten.

Belgische Blauwe Hardsteen - Natuursteen - Afwerking - Tegels

Geef vorm aan uw project

Onze afwerkingen en texturen

Meer info

Renovatie- of bouwproject? Doe inspiratie op...

Meer info
01 Pierre Bleue Belge - sol - Soignies Noir