Steenstrip clivoDECOR

01 Pierre Bleue Belge - clivoDECOR
Belgische Blauwe Hardsteen - Gevel - Steenstrip clivoDECOR (2) Belgische Blauwe Hardsteen - Gevel - steenstrip clivoDECOR 02 Pierre Bleue Belge - clivoDECOR

Doe uw gebouw schitteren

clivoDECOR is een dun plaket blauwe hardsteen met heel wat toepassingen. Het heeft een ruwe, gestructureerde, glinsterende donkergrijze kant, die we verkrijgen door de steen te kloven, d.w.z. open te splijten. Het oppervlak kan bijzondere uiterlijke kenmerken vertonen die eigen zijn aan natuursteen, zoals fossielen, witte of zwarte vlekken en witte aders. Dat geeft clivoDECOR zijn ware charme. De steenstrip clivoDECOR weerkaatsen het licht en doen uw gebouw letterlijk schitteren.

Het materiaal is stevig en bijzonder geschikt voor hedendaagse bouwtechnieken. De steenstrip clivoDECOR zijn namelijk gemakkelijk te plaatsen, zonder voegen. Ze kunnen zelfs direct op het isolatiemateriaal verlijmd worden. Bovendien vergen ze geen onderhoud.

Omdat clivoDECOR zo decoratief is, passen de plaatjes perfect bij andere bekledingen, zoals korrel- en gewone pleister, hout en beton. Buiten heeft de steen de neiging om met de tijd wat te verbleken, iets dat eigen is aan alle blauwe hardsteen.

clivoDECOR kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, als muur- en gevelbekleding, gevelplint of plint. In de tuin is dit materiaal geschikt om scheidingsmuren te bekleden of, voor de durvers, om vloeren of gevels op te fleuren met invoegingen.

De steenstrip clivoDECOR zullen een deel van uw gebouw in de kijker zetten. Ze zullen de gevel doen glinsteren met speelse lichtweerkaatsingen.

Gebruikelijke toepassingen

Wandbekleding binnen
Wandbekleding buiten

  • Gevel : gevelbekleding, bardage, gevelplinten of plint
  • Tuin : muurbekleding
  • Wandbekleding binnen

Ons advies

Het is belangrijk om de modellen te mengen tijdens de plaatsing, om het gewenste effect te verkrijgen.

Afmetingen

Het is mogelijk om verschillende formaten en diktes te mengen om het reliëf van de elementen te benadrukken.

 

LengteHoogteDikte
30 cm10 cm1,5 cm
Vrije lengtes4, 6, 10 en 20 cm2,5 cm

IN EEN NOTENDOP

  • Plaatje met ruwe, glinsterende kant
  • Toepassingen: vloeren en muren – binnen en buiten
  • Wordt zonder voegen geplaatst en kan zelfs op isolatie worden verlijmd
  • Onderhoudsvrij
  • Bestand tegen vorst, chloor, zout en verontreiniging