Dalles de Soignies

14 Pierre Bleue Belge - Soignies Noir
01b Pierre Bleue Belge - sol - Soignies Noir (Mur Sabbiato Bleu) 05 - Pierre Bleue Belge - Terrasse - Soignies Clair 07 - Pierre Bleue Belge -Soignies Clair

Het cachet van een traditionele tegel

De grijsblauwe (Soignies Licht Aspect) of grijszwarte (Soignies Donker Aspect) Dalle de Soignies is een tegel met verouderde afwerking. Het gladde oppervlak vertoont soms zaagsporen en bijzondere uiterlijke kenmerken die eigen zijn aan natuursteen. De Dalles de Soignies krijgen met de tijd een mooi patina en passen zowel in klassieke als in hedendaagse projecten. De tegelranden zijn lichtjes afgeschilferd.

 

Gebruikelijke toepassingen

Soignies Licht Aspect: Uitstekende vloerbekleding voor buiten: terrassen, zwembadranden, paden enz. Het is aanbevolen terrastegels af te werken met boordstenen. De Patrimonium-boordstenen passen uitstekend bij de Dalles de Soignies Licht. De Dalles de Soignies Licht zijn ook geschikt voor vloerbekledingen binnen: keukens, hallen, woonkamers enz.

Soignies Donker Aspect: De Dalles de Soignies Donker zijn bijzonder geschikt voor vloerbekledingen in keukens, woonkamers, eetkamers en hallen. Dankzij hun genuanceerde kleur en zachte reliëf zijn ze onderhoudsvriendelijk.

Afmetingen

FormaatDikte
40 x 40 cm2 cm
3 cm
60 x 30 cm2 cm
3 cm
50 x 50 cm2 cm
3 cm

In een notendop

 

  • Verouderde afwerking
  • Unieke charme
  • Veelzijdige designmogelijkheden