Co-Guest House, gezellige gemeenschapsruimte

Reportages 10 October 2019

- Privébezoek -

In Co-Guest House is Belgische blauwe hardsteen de bevoorrechte getuige van dolle avonturen …

Kooklessen, vergaderingen, vernissages of yogalessen: in dit huis is het altijd een drukte van jewelste. De tegels van Belgische blauwe hardsteen zijn de stille getuigen van alle ontmoetingen in deze gemeenschapsruimte.

Afwerking : Patinato - copyright www.Co-GuestHouse.be

- Co-working, co-cooking en co-leisuring -

Maar wat is Co-Guest House nu juist? Een gemeenschapshuis in Bergen, vlak bij het centrum, waar je 3 onafhankelijke ruimten kunt huren voor een dag of enkele uren. Hier kruisen particulieren, ondernemers en kunstenaars, bedrijven en verenigingen elkaar …

Dit project is het initiatief van een koppel uit Bergen dat een werk- en ontspanningsruimte wou creëren, waarin iedereen zich ‘thuis’ kan voelen en waarin plaatselijke materialen de hoofdrol spelen. De keuze ging als vanzelf uit naar Belgische blauwe hardsteen.

 

Afwerking : Patinato - copyright www.Co-GuestHouse.be

- Helemaal thuis -

Om dat thuisgevoel te scheppen, kozen de eigenaars voor de afwerking Patinato. Deze tijdloze afwerking geeft de ruimten een rustige, warme en karaktervolle sfeer.

Belgische blauwe hardsteen past in elk project. Dit huis is er het perfecte voorbeeld van. Onze steen geeft vorm aan unieke interieurs op maat van uw behoeften en wensen, zodat ze echt bij u passen.

De grootste troef? Het terras en de tuin. We zeiden al dat u er zich thuis zou voelen 😉

Afwerking : Sabbiato Grijs - copyright www.Co-GuestHouse.be

bij Co-Guest House

Een project met Belgische blauwe hardsteen?