Startpagina | Hulpbronnen | Actualiteit | Contact | Sitemap
De steen Realisaties Het netwerk Professionelen Het bedrijf
Steen in het huis
Steen in de tuin
Steen in gebouwen
Steen in de stad
Steen in het erfgoed
Steen in de kunst
FR | NL | UK
Een steen op maat van
uw verbeelding
Zwembad Project 2
2/6
Privéwoning. Tervuren. België.
Realisatie: Chantier de Laeken

Voor de buiteninrichting van deze luxevilla hadden de eigenaars al van bij het begin gekozen voor Belgische Blauwe Hardsteen. Wat minder voor de hand lag was de keuze van de afwerking.

Uiteindelijk opteerden ze voor de afwerking Agripa voor de zwembadomrandingen. Agripa, waarvan de antislipeigenschappen zeer hoog staan aangeschreven, past immers perfect bij de watergroene mozaïek die de vloer van het zwembad bedekt.Deze afwerking is aangenaam voor de voeten omdat ze niet te gestructureerd is en niet opwarmt door de zon.

Voor de vloer rond de zwembadomrandingen werd geopteerd voor een geslepen afwerking vanwege de zachte kleuren die een mooie aanvulling vormen met de afwerking Agripa.

Dit prestigieuze project werd minutieus afgewerkt tot in de kleinste details. Getuigen daarvan de deksels van de onderhoudsputten die zijn vervaardigd uit blauwe hardsteen. Belgische Blauwe Hardsteen is een natuursteen die op maat kan worden geslepen in functie van de te realiseren werken. Ons netwerk van steenhouwers staat ter uwer beschikking om al uw projecten te verwezenlijken.

Ook in de rest van de woning kreeg blauwe hardsteen een prominente plaats: zo werd ze gebruikt voor de vloeren van twee andere terrassen die met elkaar zijn verbonden via Japanse treden eveneens in Belgische Blauwe Hardsteen.

FAQ
Om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te beantwoorden, hebben we voor u een lijst met veelgestelde vragen opgesteld.    

Video - Wat is een Blauwe Hardsteen?

http://www.youtube.com/watch?v=RqO75k006Bo

   

Afwerking
afwerking_agripa Agripa
Agripa is een afwerking waarbij de bovenkant...
   
Afwerking
afwerking_geslepen Geslepen
Voor de realisatie van deze afwerking...
   
Afwerking
afwerking_patrimonium Patrimonium
Patrimonium tegels en plaveien...
   
© 2007 PIERRE BLEUE BELGE