Startpagina | Hulpbronnen | Actualiteit | Contact | Sitemap
De steen Realisaties Het netwerk Professionelen Het bedrijf
Steen in het huis
Steen in de tuin
Steen in gebouwen
Steen in de stad
Steen in het erfgoed
Steen in de kunst
FR | NL | UK
Een steen op maat van
uw verbeelding
MUURBEKLEDING
CLIVODECOR
Badkamer Project 1
1/2
Privéwoning. Renovatie. Petit Enghien, België.
Wandbekleding Zwart Gezoet.

In deze tijden van eenheidsworst is het geen sinecure om een originele look voor je badkamer te vinden. Zo’n ruimte moet immers niet alleen mooi, aangenaam en rustgevend ogen, maar ook praktisch zijn. Blauwe hardsteen en teakhout zorgen samen met de ijle transparantie van glas en de schittering van chroom als vanzelf voor een intieme, kalme en serene sfeer. De originaliteit schuilt in de op maat gemaakte elementen: een douchebak gemaakt in een enkel blok blauwe hardsteen waarin vier groeven zijn aangebracht om het water te laten weglopen, vier panelen in blauwe hardsteen die tegen de muur zitten en een tablet, eveneens in blauwe hardsteen.

Getuigenis
Mevrouw De Groot. Eigenares.
"Deze badkamer baadt in een ontspannende, intieme sfeer waar ik elke dag weer volop van geniet."
We wisten dat we geen standaardbadkamer wilden, het soort dat je na enkele toonzaalbezoeken al grondig beu gezien bent. Op een dag belandden we op Batibouw bij een stand die een pracht van een badkamer tentoonstelde met teak, blauwe hardsteen en glas als enige materialen. We waren meteen verkocht.
Ik onderhoud de glans van de blauwe hardsteen door het oppervlak om de twee weken met vaselineolie te behandelen. Elke dag opnieuw geniet ik in deze ruimte van de intieme, ontspannen en serene sfeer, die zonder twijfel te danken is aan het puur-natuur karakter van de materialen.
   

Afwerking
afwerking_donkergezoet Zwart Gezoet
Zwart Gezoet is een gesatineerde...
   

© 2007 PIERRE BLEUE BELGE