Startpagina | Hulpbronnen | Actualiteit | Contact | Sitemap
De steen Realisaties Het netwerk Professionelen Het bedrijf
Steen in het huis
Steen in de tuin
Steen in gebouwen
Steen in de stad
Steen in het erfgoed
Steen in de kunst
FR | NL | UK
Een steen op maat van
uw verbeelding
TRAPPEN
ZWART GEZOET
Reception Ontvangstruimte
4/5
Renovatie. Domaine des Bouleaux. Arquennes. België.

Dit elegante neoclassicistische landgoed maakt deel uit van prestigieuze locaties zoals het Château de la Rocq in Arquennes, de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis en het Museum van muziekinstrumenten in Brussel en het Kasteel van Ruisbroek, beheerd door het bedrijf ‘Restauration Nouvelle’ en bestemd, onder andere, voor de organisatie van recepties.

Blauwe hardsteen neemt een vooraanstaande plaats in in deze 19de-eeuwse patriciërswoning die verschillende salons, twee lage vleugels en een oranjerie bevat. De vloer met gezoete afwerking is in perfecte harmonie met de sfeer van de kamers en integreert zich perfect in het uiterst klassieke decor van de locatie.

Ook buiten werd gebruikgemaakt van Belgische Blauwe Hardsteen, met name voor het terras en ter versiering van de grote rechthoekige waterpartij.

Voor de renovatie van Domaine des Bouleaux hebben de eigenaars geopteerd voor Belgische Blauwe Hardsteen waarvan ze vooral de esthetische en technische kwaliteiten waarderen. Om een residentie in deze stijl op een degelijke wijze te renoveren, was er een elegant materiaal nodig dat zich perfect aanpast aan het reeds bestaande gebouw. Een andere belangrijke eis voor een plaats waar recepties worden gehouden, is eenvoudig onderhoud.

De eigenaars zijn erg tevreden en twijfelen er dan ook niet aan dat ze bij toekomstige projecten eveneens voor blauwe hardsteen zullen kiezen.


Getuigenis
Mevrouw Michiels. Restauration Nouvelle.
"Wij hebben gekozen voor Belgische Blauwe Hardsteen voor zijn soberheid en het eenvoudige onderhoud."      

Afwerking
afwerking_donkergezoet Zwart Gezoet
Zwart Gezoet is een gesatineerde...
   

Afwerking
afwerking_geslepen Geslepen
Voor de realisatie van deze afwerking...
   
© 2007 PIERRE BLEUE BELGE